Beursdata

ShowUp 4 & 5 februari stand 254

Openingstijden
Zondag 4 februari 2024, 10:00 - 17:00 uur
Maandag 5 februari 2024, 09:00 - 17:00 uur

Locatie
De voorjaarseditie van showUP wordt gehouden in de EXPO Greater Amsterdam. De locatie is gunstig gelegen en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Kom je met de auto, dan parkeer je op het terrein voor de deur. 

Adres
EXPO Greater Amsterdam
Stelling 1
2141SB VIJFHUIZEN

ShowUP is dé inspirerende vakbeurs voor woonaccesoires en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Het concept ShowUP is uniek en innovatief, de opzet is ruim en divers.

Op de komende editie zullen  meer dan 300 exposanten aanwezig zijn. Fabrikanten, ontwerpers, distributeurs en agenten uit binnen-en buitenland. Zij presenteren hun producten en nieuwe collecties in de segmenten wonen, lifestyle, verzorgingsproducten, koken, cadeaus en gadgets, kinderen en stationery.

ShowUP is speciaal bedoeld voor inkopers van woon- en kadowinkels, Drogisterijen, kinderwinkels, conceptstores, warenhuizen, museumwinkels, webshops, pers en stylisten.

ShowUP is een vakbeurs en alleen toegankelijk voor professionals uit de segmenten home, kids en gifts. showUP is niet toegankelijk voor studenten of bedrijven buiten retail. Entree is gratis, registratie start circa drie maanden voor aanvang van de beurs.

Bezoek ons op stand 254 en laat u inspireren in de natuurlijke wereld van Bomb Cosmetics met interieurgeuren en natuurlijke verzorgingsproducten.

Klik onderstaande link om je te registreren voor de beurs.
showUP | Event Registratie

 

 

Copyright 2024 Sajovi B.V. K.v.K Lelystad nr: 60379006 | Privacy beleid